TORVECAFEEN`S KØKKEN.

V / Marianne Fentz

Tlf. 24 48 56 49

Torvestræde 5,4720 Præstø


V / Marianne Fentz

Tlf. 24 48 56 49

Torvestræde 5,4720 Præstø


Til hverdag og fest vor mad er bedst

Hovedretter


1. Svinekam stegt som vildt.

m/ hvide og brunede kartofler, gullerødder, waldorfsalat, surt, sødt og vildtsauce.                              125,-kr.

2. Hamburgerryg.

m/ gemyse og smørsauterede kartofler.                                                                                               100,-kr.

3. Helstegt svinekam.

m/ hvide og brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og asier.                                                         115,- kr.

4. Glaseret skinke.

m/ flødekartofler og grøn salat.                                                                                                           105,- kr.

5. Helstegt svinemørbrad.

m/ svesker, æbler, kartofler og flødesauce.                                                                                          120,- kr.

6. Helstegt oksemørbrad.

m/ torvets friske grønsager,ovnstegte kartofler og 2 salgs sauce.                                                       180,- kr.

7. Gammeldaws oksesteg.

m/hvide kartofler,gullerødder,bønnerglaserede løg,tomat m/flødepeberrod og kraftig brun sauce      130,- kr.

8. Helstegt oksefilet.

m/ ristede svampe, glaserede løg, grilltomat, råstegte kartofler og whiskysauce.                               160,- kr.

          9.  Kalvesteg stegt som vild

m/ hvide og brunede kartofler Waldorfsalt surt & sødt                                                                           135,-kr  

10. Kalvesteg.

m/ 2 slags gemyse, tomat m/ flødepeberrod og hvide kartofler.                                                           125,- kr.

11. Helstegt kalvefilet.

m/ årstidens friske grønsager, kartofler og portvinssauce.                                                                   165,- kr.

12. Honningglaseret andebryst.

m/ bagte løg, kartofler og orangesauce.                                                                                               140,- kr.

13. Lammekølle.

m/ ærter francaise, grilltomat, myntgelé, smørsauterede kartofler og skysauce.                                 125,- kr.

14. Dyreryg.

m/ hvide og brunede kartofler, sukkerærter, waldorfsalat, tyttebær og vildtflødesauce.                      190,- kr.

Enter Text

Enter Text