TORVECAFEEN`S KØKKEN.

V / Marianne Fentz

Tlf. 24 48 56 49

Torvestræde 5,4720 Præstø


V / Marianne Fentz

Tlf. 24 48 56 49

Torvestræde 5,4720 Præstø


Til hverdag og fest vor mad er bedst

Hovedretter


1. Svinekam stegt som vildt.

m/ hvide og brunede kartofler, gullerødder, waldorfsalat, surt, sødt og vildtsauce.                             140 ,-kr.


2. Hamburgerryg.

m/ grønsager og smør sauterede kartofler                                                                                           120,- kr.


3. Helstegt svinekam.

m/ hvide og brunede kartofler, franske kartofler, rødkål og asier.                                                     120,- kr

     

     

4. Glaseret skinke.

m/ flødekartofler og grøn salat.                                                                                                         120,- kr.


5. Helstegt svinemørbrad.

m/ svedsker æbler hvide kartofler og flødesauce                                                                               130,- kr.


6. Helstegt oksemørbrad.

m/ torvets friske grønsager,ovnstegte kartofler og 2 salgs sauce.                                                       195,- kr.


7. Gammeldaws oksesteg.

m/hvide kartofler, gulerødder, bønner, glaseret løg, flødepeberrod og kraftig brun sauce                   145,- kr.


8. Helstegt oksefilet.

m/ ristede svampe, glaserede løg, grilltomat, råstegte kartofler og whiskysauce.                               175,- kr.


          9.  Kalvesteg stegt som vild

m/ hvide og brunede kartofler Waldorfsalt surt & sødt                                                                           150,-kr  


10. Kalvesteg.

m/ 2 slags gemyse, tomat m/ flødepeberrod og hvide kartofler.                                                           145,- kr.


11. Helstegt kalvefilet.r.     

                         m/årstidens grønsager, kartofler og portvinssauce                                                                            175 ,- kr.                                                                         


12. Honningglaseret andebryst.

m/ bagte løg, kartofler og orangesauce.                                                                                               150,- kr.

13. Lammekølle.

m/ ærter francaise, grilltomat, myntgelé, smørsauterede kartofler og skysauce.                                 140,- kr.

14. Dyreryg.

m/ hvide og brunede kartofler, sukkerærter, waldorfsalat, tyttebær og vildtflødesauce.                      205,- kr.

Enter Text